Zabava na dlanu

Najbolja zabava kad god poželiš. Biraj jedan, više ili sve kataloge evotv Videoteke i uživaj uz dokumentarce, klasike, obiteljske filmove, komedije, dramu, akciju, avanturu i sadržaj za odrasle.

Smartphone
Računalo
Tablet
Smart TV

Postojeći korisnik evotv-a?

Skini aplikaciju, registriraj se na evotv Videoteku i istraži sadržaj bez obveze. Uz posebnu akciju evotv Videoteke gledaj sve kataloge evotv nakladnika za samo 28 kn/mj. Akciju jednostavno aktiviraj pozivom na besplatni broj 0800 07 07 i uživaj u najboljim filmskim naslovima.

Nisi korisnik evotv-a?

Da bi mogao uživati u najpovoljnijoj videoteci na tržištu, pretplati se na evotv i odaberi neku od ponuda s ili bez ugovorne obveze. Klikni naruči uslugu i uvjeri se da evotv donosi najbolju zabavu za cijelu obitelj.

Zabava za cijelu obitelj uz više od 250 naslova.

Sadržaj s hrvatskim titlovima ili sinkroniziran.

Gledaj na dva različita uređaja istovremeno.

Roditeljska zaštita neprimjerenog sadržaja.

Registriraj se odmah

Skini aplikaciju za svoj Android ili iOS uređaj i neka ti zabava uvijek bude na dlanu!

Play store aplikacija Videoteka App store aplikacija Videoteka
evotv logo on different devices

Najčešća pitanja

 • 1. Što je evotv Videoteka - usluga na zahtjev?

  Evotv Videoteka - usluga na zahtjev omogućuje gledanje kataloga sadržaja evotv nakladnika Kino TV, Klasik TV, M1 Film, Movie Generation i Vivid na računalu, pametnom telefonu, tabletu i Smart TV-u.

 • 2. Što je potrebno za korištenje evotv Videoteke?

  Usluga je dostupna evotv korisnicima koji imaju pristup fiksnom i / ili mobilnom internetu. Zbog potrošnje data prometa prilikom gledanja video sadržaja na Internetu, kod davatelja Internet usluga obavezno provjeri imaš li uključen neograničen promet te možeš li provjeriti količinu prometa koju generira gledanje video sadržaja.

 • 3. Kako se registrirati na evotv Videoteku?

  1. Na svom internetskom pregledniku posjeti adresu https://videoteka.evotv.hr
  2. Otvorit će se prozor "Prijavi se u evotv Videoteku". Unesi svoju e-mail adresu i lozinku i klikni na Prijava. Ako se prvi puta prijavljuješ, potrebno je slijediti link na kraju prozora "Prvi put se registriraš i trebaš izvaditi korisnički račun? Molimo klikni OVDJE".

  3. Unesi svoje podatke, e-mail i lozinku, prihvati uvjete korištenja i klikni na Registriraj me

  4. Sljedeći korak je registracija; u polje "aktivacijski kod", potrebno je unijeti kod koji se nalazi na prednjoj strani tvog evotv mjesečnog računa, odnosno jedinstveni kod kojeg možeš naći na Zahtjevu za zasnivanje pretplatničkog odnosa. Aktivacijski kod zatraži i pozivom na 0800 0707. Nakon unosa koda u polje klikni na Dovrši registraciju.

  5. Potvrda o kreiranju korisničkog računa biti će ti poslana na e-mail koji si naveo u početnim koracima registracije. Za nastavak provjeri svoj sandučić i potvrdi e-mail adresu.

  6. Potvrdom adrese potvrđuješ svoju registraciju. Klikom na Prijava ući ćeš u kataloge nakladnika evotv Videoteke. Evotv Videoteku možeš pregledavati i istraživati, dok ti je za pristup sadržaju potrebna aktivacija pretplate. Pretplati se na omiljene kataloge sadržaja pozivom na besplatan broj korisničke službe 0800 07 07.

  7. Nakon registracije i kreiranja korisničkog računa za ponovni ulazak u evotv Videoteku moraš unijeti svoj e-mail i lozinku koju si upisao prilikom registracije i kliknuti Prijava.

  8. Tvoj korisnički račun za uslugu evotv Videoteke je kreiran. Klikom na Spremi tvoji će podaci biti spremljeni.

  9. Na ovom ekranu nalazi se finalna obavijest o aktivaciji tvog korisničkog računa te obavijest o inicijalno postavljenim PIN-ovima sadržaja za odrasle i glavni PIN za dodatne postavke roditeljske zaštite koje možeš kasnije promijeniti na Portalu za podršku: https://moja-videoteka.evotv.hr

 • 4. Što mogu gledati u evotv Videoteci?

  Ponuda sadržaja evotv Videoteke uključuje dokumentarce, klasike, obiteljske filmove, komedije, dramu, akciju, avanturu i sadržaj za odrasle podijeljene u kataloge. Dostupni su katalozi nakladnika:

  • Klasik TV
  • Kino TV
  • M1 Film
  • Movie Generation
  • Vivid
 • 5. Koliko iznosi mjesečna naknada za uslugu evotv Videoteke?

  Uz evotv Videoteku biraš jedan, više ili sve kataloge iz ponude.

  • Naknada za korištenje pojedinačnog kataloga iznosi 6,25 kn/mj. (s PDV-om)
  • Naknada za korištenje svih kataloga iznosi 31,25 kn/mj. (s PDV-om)

  Moguće je odabrati akcijsku ponudu evotv Videoteke, koja uključuje sve kataloge:

  • "Akcija videoteka na 3 mjeseca" po cijeni od 28 kn/mj. (s PDV-om)

  Akcijsku ponudu evotv Videoteke mogu odabrati novi i postojeći evotv korisnici. Nakon isteka promotivnog perioda korisniku ostaje uključena pretplata na sve kataloge koja će biti naplaćena u punom iznosu od 31,25 kn/mj.

 • 6. Kako mogu aktivirati posebnu akciju evotv Videoteke?

  Za aktivaciju posebne akcije moraš biti korisnik evotv usluge. Akcija se aktivira pozivom u korisnički centar gdje će djelatnik aktivirati uslugu, a ti se moraš prema redovnoj proceduri registrirati na portalu. Način na koji to možeš napraviti detaljno je opisan u pitanju pod rednim brojem 3.

 • 7. Što uključuje akcija Videoteke?

  Akcija evotv Videoteke uključuje sadržaj svih dostupnih kataloga nakladnika: Kino TV, Klasik TV, M1 Film, Movie Generation i Vivid.

  Mjesečna naknada za korištenje Svih kataloga usluge Videoteka na vremensko razdoblje od 3 mjeseca iznosi 28 kn/mj. (s PDV-om).

 • 8. Akcija mi ističe, što se događa s uslugom nakon toga?

  Nakon isteka akcijskog razdoblja svi Katalozi usluge Videoteke ostaju aktivni i naplatit će se po punoj cijeni usluge u iznosu 31,25 kn/mj. (s PDV-om).

 • 9. Što moram učiniti ako ne želim koristiti uslugu Videoteke nakon isteka akcije?

  Ukoliko ne želiš nakon isteka akcije koristiti uslugu Videoteke ili ne želiš koristiti neki od Kataloga usluge Videoteke, potrebno je otkazati/deaktivirati uslugu pozivom na broj 0800 0707 ili slanjem e-mail-a u kontakt centar Pružatelja usluge, što možeš učiniti u bilo kojem trenutku bez ikakve naknade.

 • 10. Hoću li biti obaviješten o isteku akcije?

  Obavijest o isteku akcije dobit ćeš na svom mjesečnom računu mjesec dana prije isteka akcije i putem poruke na svom televizoru 5 dana prije isteka akcija.

 • 11. Kako mogu otključati sadržaj kataloga i aktivirati pretplatu na evotv Videoteku?

  Na kataloge sadržaja evotv Videoteke trebaš biti pretplaćen kako bi im pristupio. Za sadržaj na koji nisi pretplaćen dobiti ćeš sljedeću poruku na ekranu:

  Odabrane kataloge aktiviraj pozivom na besplatan broj 0800 07 07.

 • 12. Gdje mogu provjeriti aktivne kataloge na koje sam pretplaćen?

  Popis kataloga sadržaja na koje si odabrao dostupan je u kategoriji Informacije u postavkama tvog korisničkog računa.

 • 13. Što je potrebno kako bi koristio uslugu evotv Videoteke na pametnim telefonima i tabletima i Smart TV-u?

  Da bi koristio uslugu evotv Videoteke na Android tablet i mobilnim uređajima te televizorima, trebaš preuzeti aplikaciju evotv videoteka na Google Play Marketu te slijediti upute za preuzimanje aplikacije. Da bi koristio evotv videoteku na iOS tablet i mobilnim uređajima preuzmi aplikaciju evotv videoteka s App Storea. Nakon što se prvi put prijaviš na https://videoteka.evotv.hr s uređajima koji imaju Android ili iOS platformu, oni će automatski postati autorizirani za uslugu.

  Aplikaciju za evotv Videoteku preuzmi na:

  *Na pametnim telefonima i tabletima funkcionira pomoću istoimene (besplatne) aplikacije, a na računalima se pokreće jednostavnim otvaranjem internetskog preglednika i odlaskom na adresu https://videoteka.evotv.hr.

  **evotv videoteka dostupna je na trgovini aplikacija LG i Samsung trgovinama.

 • 14. Na kojem jeziku je moguće pratiti sadržaj?

  Sadržaj je na jeziku originalne produkcije uz titl ili sinkronizaciju na hrvatski jezik.

 • 15. Može li se sadržaj evotv Videoteke gledati na više uređaja istovremeno?

  Da, može se istovremeno gledati sadržaj na dva različita uređaja.

 • 16. Postoji li roditeljska zaštita?

  Roditeljska zaštita postoji. Nakon što prvi put pristupiš evotv Videoteci u postavkama računa trebaš definirati ograničenja svog korisničkog profila i definirati četveroznamenkasti PIN broj. Automatsko podešeni PIN je 0000.

 • 17. Koji se Internet preglednik koristi za instalaciju aplikacije na računalu?
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Opera
  • Apple Safari
  • Microsoft Internet Explorer 10+
 • 18. Ne mogu se prijaviti ni registrirati na aplikaciju sa računala, što trebam napraviti?

  Molimo da pokušaš koristiti drugi Internet preglednik; Mozilla Firefox 3.0 (ili noviji) ili Google Chrome 12.0 (ili noviji).

 • 19. Imam Android pametni telefon i poteškoće prilikom prijave, što dalje?

  Neki operatori ne podržavaju prijavu na aplikaciju na pametnim telefonima koji imaju Android 4.0. Molimo da provjeriš verziju Android OS-a na svom pametnom telefonu i/ili izvršiš nadogradnju na verziju 4.1. ili noviju.

 • 20. Što ako sam zaboravio svoju lozinku?

  Ukoliko si zaboravio svoju lozinku moraš se vratiti na ekran „Moj račun“ gdje se nalazi link „Zaboravio si lozinku“ na koji trebaš kliknuti. Ovim se putem aktivira slanje e-mail poruke koja će ti stići na e-mail adresu koju si naveo prilikom registracije. Poruka koja će stići putem e-maila sadrži link koji vodi na stranicu na kojoj je potrebno unijeti novu lozinku.

 • 21. Koga mogu kontaktirati ukoliko usluga ne radi ili se javljaju poteškoće?

  U slučaju bilo kakvih poteškoća molimo da kontaktiraš besplatni broj službe za korisnike na 0800 07 07 koji će pokušati riješiti problem u najkraćem mogućem roku.

 • 22. Što se događa ako se pogrešno unese aktivacijski kod? Da li te sustav vraća na početnu stranicu?

  Aktivacijski kod moguće je unijeti 5 puta bez vraćanja na početnu stranicu. Ukoliko je zadnji unos aktivacijskog koda pogrešan, korisnik se tada vraća na početnu stranicu te treba unijeti sve podatke ispočetka.

 • 23. Na kojim je TV uređajima moguće gledati evotv Videoteku?

  Evotv Videoteka dostupna je na Android, Samsung i LG televizorima kao besplatna aplikacija iz trgovine aplikacija na navedenim televizorima te na svim televizorima i STB prijamnicima koji podržavaju HbbTV tehnologiju. Evotv videoteku možeš gledati i u pregledniku svog računala koja se nalazi na poveznici https://videoteka.evotv.hr/.