Zabava na dlanu

Evotv za 5. rođendan časti sve svoje vjerne korisnike videotekom bez naknade do 15. veljače 2018. Komedija, akcija, drama, avantura, crtići... od sada ti je zabava na dlanu - pametnom telefonu, računalu i tabletu.

Smartphone
Računalo
Tablet

Registriraj se na evotv videoteku i gledaj sadržaj svih kataloga u ponudi bilo kad i bilo gdje.

Registriraj se na videoteku

Zabava za cijelu obitelj uz više od 200 naslova.

Sadržaj s hrvatskim titlovima ili sinkroniziran.

Gledaj na dva različita uređaja istovremeno.

Roditeljska zaštita neprimjerenog sadržaja.

90 minuta panike
Djevojčica i Lisica
Krupna Zvjerka
Artiljero
Ko to tamo peva
Pele
Zemlja
Maratonci trče počasni krug
Blackthorn
Cafe Society
Četiri lava
Mali princ
Munje
Rimu s ljubavlju
Šetnja među grobovima
Saint Laurent
Sivi kamion crvene boje
Strah od svega živoga
Ubojica u meni
Zmajeva oštrica
90 minuta panike
Djevojčica i Lisica
Krupna Zvjerka
Artiljero
Ko to tamo peva
Pele
Zemlja
Maratonci trče počasni krug
Registriraj se odmah

Skini aplikaciju za svoj pametni telefon i tablet i neka ti zabava uvijek bude na dlanu!

evotv logo on different devices

Najčešća pitanja

 • 1. Što je Videoteka - usluga na zahtjev?

  Videoteka - usluga na zahtjev omogućuje gledanje sadržaja na pametnom telefonu, računalu i tabletu. Zbog potrošnje data prometa prilikom gledanja video sadržaja na internetu, kod davatelja Internet usluga obavezno provjeri imaš li uključen neograničen promet te možeš li provjeriti količinu prometa koju generira gledanje video sadržaja.

 • 2. Kako se registrirati na Videoteku?

  1. Na svom internetskom pregledniku posjeti adresu https://videoteka.evotv.hr
  2. Otvorit će se prozor "Moj račun" te ukoliko već nemaš kreiran korisnički račun, klikni na link na kraju prozora "Nemate korisnički račun" i nastavi dalje.

  3. Unesi svoje podatke, e-mail i lozinku, prihvati uvjete korištenja i klikni na gumb Nastavi

  4. Sljedeći korak je registracija; u polje "aktivacijski kod" za postojeće korisnike, potrebno je unijeti kod koji se nalazi na prednjoj strani evotv mjesečnog računa za listopad ili za nove korisnike koji će dobiti svoj kod na Zahtjevu za zasnivanje pretplatničkog odnosa ili zatraže pozivom na broj telefona 0800 0707. Nakon unosa koda u polje potrebno je kliknuti na gumb Dovrši registraciju.

  5. Korisnički račun sada je stvoren te će biti poslana poruka o uspješnoj registraciji. Za nastavak provjeri i potvrdi svoju e-mail adresu.

  6. Po potvrdi adrese tvoj korisnički račun postaje aktivan. Klikni na gumb Prijava kako bi počeo koristiti uslugu.

  7. Nakon registracije i kreiranja korisničkog računa za ponovni ulazak u videoteku moraš unijeti samo korisničko ime i lozinku koju si upisao prilikom registracije i kliknuti na gumb Prijava.

  8. Sada je kreiran korisnički račun za uslugu videoteke. Klikom na gumb Spremi će tvoji podaci biti spremljeni.

  9. Na ovom ekranu nalazi se finalna obavijest da ti je korisnički račun aktivan te posebno izdvojena obavijest o inicijalno postavljenim PIN-ovima za sadržaj za odrasle i glavni PIN za dodatne postavke roditeljske zaštite koje možeš kasnije promijeniti na Portalu za podršku: https://moja-videoteka.evotv.hr

  10. Uživaj u sadržaju na pametnom telefonu, računalu i tabletu!

 • 3. Što mogu gledati u Videoteci?

  Ponuda sadržaja Videoteke uključuje serije, filmove, crtiće, dokumentarce i sadržaj za odrasle. Sadržaj je podijeljen u pojedinačne kataloge sljedećih nakladnika:

  • Klasik TV
  • Kino TV
  • M1 Film
  • Movie Generation
  • Vivid
 • 4. Na kojem jeziku je moguće pratiti sadržaj?

  Sadržaj je na jeziku originalne produkcije uz titl ili sinkronizaciju na hrvatski jezik.

 • 5. Postoji li roditeljska zaštita?

  Roditeljska zaštita postoji. Nakon što prvi put pristupiš videoteci u postavkama računa trebaš definirati ograničenja svog korisničkog profila i definirati četveroznamenkasti PIN broj.

 • 6. Što je potrebno za korištenje Videoteke?

  Usluga je dostupna samo postojećim korisnicima evotv-a koji imaju pristup fiksnom i mobilnom internetu. Uslugu Videoteke možeš gledati na dva raličita uređaja istovremeno (računalo, pametni mobitel, tablet).

 • 7. Koji se Internet preglednik koristi za instalaciju aplikacije na računalu?
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Opera
  • Apple Safari
  • Microsoft Internet Explorer 10+
 • 8. Ne mogu se prijaviti ni registrirati na aplikaciju sa računala, što trebam napraviti?

  Molimo da pokušaš koristiti drugi Internet preglednik; Mozilla Firefox 3.0 (ili noviji) ili Google Chrome 12.0 (ili noviji).

 • 9. Što je potrebno kako bi koristio uslugu Videoteke na pametnim telefonima i tabletima?

  Da bi koristio uslugu Videoteke na mobilnim uređajima s Android i IOS platformama, trebaš preuzeti aplikaciju Evotv videoteka na App Store ili Google play Marketu te slijediti upute za preuzimanje aplikacije. Nakon što se prvi put prijaviš na https://videoteka.evotv.hr s uređajima koji imaju Android ili IOS platformu, oni će automatski postati autorizirani za uslugu.

  *Na pametnim telefonima i tabletima funkcionira pomoću istoimene (besplatne) aplikacije, a na računalima se pokreće jednostavnim otvaranjem internetskog preglednika i odlaskom na adresu https://videoteka.evotv.hr.

  Aplikaciju za Videoteku pametni telefon ili tablet preuzmi na:

 • 10. Imam Android pametni telefon i poteškoće prilikom prijave, što dalje?

  Neki operatori ne podržavaju prijavu na aplikaciju na pametnim telefonima koji imaju Android 4.0. Molimo da provjeriš verziju Android OS-a na svom pametnom telefonu i/ili izvršiš nadogradnju na verziju 4.1. ili noviju.

 • 11. Može li se gledati sadržaj na više uređaja istovremeno?

  Da, može se istovremeno gledati sadržaj na dva različita uređaja.

 • 12. Što ako sam zaboravio svoju lozinku?

  Ukoliko si zaboravio svoju lozinku moraš se vratiti na ekran "Moj račun" gdje se nalazi link "Zaboravio si lozinku" na koji trebaš kliknuti. Ovim se putem aktivira slanje e-mail poruke koja će ti stići na e-mail adresu koju si naveo prilikom registracije. Poruka koja će stići putem e-maila sadrži link koji vodi na stranicu na kojoj je potrebno unijeti novu lozinku.

 • 13. Koga mogu kontaktirati ukoliko usluga ne radi ili se javljaju poteškoće?

  U slučaju bilo kakvih poteškoća molimo da kontaktiraš besplatni broj službe za korisnike na 0800 0707 koji će pokušati riješiti problem u najkraćem mogućem roku.

 • 14. Što se događa ako se pogrešno unese aktivacijski kod? Da li te sustav vraća na početnu stranicu?

  Aktivacijski kod je moguće je unijeti pet puta bez vraćanja na početnu stranicu. Ukoliko je zadnji unos aktivacijskog koda pogrešan, korisnik se tada vraća na početnu stranicu te treba unijeti sve podatke ispočetka.

 • 15. Koliko iznosi mjesečna naknada za uslugu Videoteke u promotivnom periodu?

  Naknada za korištenje usluge Videoteke u promotivnom periodu do 3 mjeseca za sve Kataloge traje do 15. veljače 2018. godine te iznosi 0,00 kn.

 • 16. Što se događa kod isteka registracije nakon promotivnog perioda?

  Prilikom isteka registracije nakon promotivnog perioda biti će prekinut pristup usluzi Videoteke, što znači da je moguće surfanje kroz sadržaje unutar aplikacije, no neće biti omogućeno pokretanje sadržaja. Za daljnji nastavak korištenja usluge Videoteke potrebno je nazvati besplatni broj službe za korisnike na 0800 0707 i zatražiti aktivaciju usluge koja će se početi naplaćivati putem mjesečnog računa.

 • 17. Kada plaćam sadržaj koji gledam?

  Sadržaj se počinje naplaćivati po isteku promotivnog perioda 15. veljače 2018. godine, nakon što si pozivom na besplatni broj službe za korisnike na 0800 0707 zatražio aktivaciju usluge Videoteke i odabrao sve Kataloge ili pojedinačni Katalog iz ponude.

 • 18. Kolika je mjesečna naknada za uslugu Videoteke za svakog novog korisnika po Katalogu (sadržaju) nakon promotivnog perioda?
  • Mjesečna naknada za korištenje usluge Videoteka za sve Kataloge u ponudi iznosi 31,25 kn mjesečno (s PDV-om)
  • Mjesečna naknada za korištenje pojedinačnog Kataloga iznosi 6,25 kn mjesečno (s PDV-om)