Novosti

Od izvršnih producenata Jonathana Nolana i J. J. Abramsa stiže nova dramska HBO serija Westworld - mračna odiseja o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha.

Jednosatna dramska serija Westworld mračna je odiseja o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha. Smještena na raskrižju bliske budućnosti i ponovno zamišljene prošlosti, ona istražuje svijet u kojem svaki ljudski apetit, ma kako plemenit ili izopačen, može biti zadovoljen.

Uz iznimnu glumačku ekipu na čelu s Anthonyjem Hopkinsom, Edom Harrisom, Evan Rachel Wood, Jamesom Marsdenom, Thandie Newton i Jeffreyjem Wrightom, Westworld je inspiriran filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton ('Jurski park').

Desetodijelnu seriju Westworld za televiziju su kreirali izvršni producenti Jonathan Nolan ('Interstellar', 'Vitez tame') i Lisa Joy ('Dodir života i smrti', 'Odstrel'). Ostali izvršni producenti uključuju J. J.-a Abramsa i Bryana Burka ('Izgubljeni', novi filmovi 'Zvjezdane staze' i 'Ratovi zvijezda') te Jerryja Weintrauba.

Seriju premijerno pogledajte u ponedjeljak, 3. listopada, u 20h na HBO-u. 

www.hbo.hr

Uspješno si se prijavio/la na newsletter

Unesi valjanu email adresu.