Novosti

Ovog ponedjeljka, 14. studenog, u 20h na Discovery Channelu pogledajte premijeru hrvatske epizode serije 'Preživljavanje udvoje' koja je snimana na Velebitu. 

Popularni serijal o preživljavanju stavlja dvoje stručnjaka u scenarije koji se realno mogu dogoditi svakome tko se uputio u pustolovinu. Kao lokacije snimanja biraju se različiti tereni po cijelom svijetu, kojima je zajedničko da se idilična priroda, ako je ne poznajemo i ne poštujemo, brzo pretvara u po život opasno okruženje.

Ekipa serije 'Preživljavanje udvoje' je na Velebit otpravila eksperta za preživljavanje u divljini Josha Jamesa i bivšeg pripadnika Zelenih beretki, Gradyja Powela. Scenarij je nesreća na raftingu. Josh i Grady imaju na raspolaganju nož, uže i nasukani  oštećeni raft s kojim  će pokušati doći do pomoći ili prvog naseljenog mjesta. Cilj i ove epizode je pokazati kako se i na najnemilosrdnijim terenima uz prave vještine i malo kreativnog razmišljanja može održati na životu. Osnovna pravila preživljavanja su naći sklonište, vodu, hranu i pomoć.

Povodom premijere epizode Preživljavanje udvoje snimane na Velebitu, Discovery Channel je za sve pustolove ili one koji se samo tako osjećaju, 11. i 12. studenog od 12 do 20h u City Centeru One East pripremio pravo survival iskustvo! Umjetna stijena za penjanje i hrvatski stručnjaci za preživljavanje u divljini vas čekaju. Provjerite svoje sposobnosti i vještine te potražite savjet od ljudi koji znaju što činiti kad stvari ne idu prema planu.

Za više informacija lajkajte Discovery Channel Hrvatska na Facebooku.

Uspješno si se prijavio/la na newsletter

Unesi valjanu email adresu.