Novosti

Predstavljamo novu uslugu na tržištu putem koje možeš gledati najbolje paytv kanale na bonove - gdje želiš, koliko želiš i kada želiš, bez ugovorne obveze!

Kako? Potrebne su ti samo dvije stvari: evotv uređaj i evobon.

Uz STARTpakete svaki početak je lagan. Kupnjom bilo kojeg evotv uređaja dobivaš na dar 30 dana sve evotv bukete i HBO i Cinemax kanale. Uređaji su odmah spremni za korištenje, potrebno ih je samo spojiti s TV-om i antenom. Kupi ga već danas na našem NOVOM webshopu!  

Ako već imaš evotv uređaj na kojem nije aktivna usluga evotv-a dovoljno je da kupiš evobon.

Gdje? Posjeti webshop moj.evotv.hr ili poštanske urede i kupi najbolju kombinaciju evobona  bez ikakve obveze!

Evobonovi su ti dostupni po cijeni već od 125 kn, a uključuju sve bukete s ili bez HBO i Cinemax kanala na 1 ili 3 mjeseca, ovisno o bonu.

Nakon što si kupio svoj evobon preko webshop-a, bon je već aktiviran i nije potrebno slanje SMS-a za njegovu aktivaciju. Ako si bon kupio u poštanskom uredu, aktiviraj ga slanjem SMS-a s 14-znamenkastim aktivacijskim kodom i 11-znamenkastim brojem korisničkog uređaja na broj 095 100 66 77 .

Uz kupljeni evobon dobivaš evotv Videoteku potpuno besplatno za vrijeme trajanja bona! Da bi gledao više od 250 filmova dostupnih u našoj Videoteci, potrebno je registrirati  se na naš webshop moj.evotv.hr.

Potom je potrebno izvršiti i registraciju na evotv Videoteku koristeći kod za vanjske sustave koji se nalazi u „Moj profil“ na webshop-u.

I ne samo to, uz kupljeni evobon koji uključuje HBO i Cinemax kanale možeš uživati uz više od 4800 sati hit serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtića s prijevodom i sve to na HBO GO-u. Kako? Jednostavno u dva koraka!

Registriraj se na naš webshop, a potom i na HBO GO koristeći kod za vanjske sustave koji se nalazi u „Moj profil“ na webshop-u.

Sada možeš uživati u premium sadržaju, filmovima i dokumentarcima.

Posjeti moj.evotv.hr.

Evotv. Jednostavno.

Uspješno si se prijavio/la na newsletter

Unesi valjanu email adresu.