Novosti

Uz DVB-T2 prijamnik nastavite gledati televizijske programe u HD-u i uz puno bolji signal. Gledajte i više od 40 dodatnih programa 3 mjeseca na dar. I to bez ikakve obveze.

Kad vam istekne prvi mjesec besplatnog sadržaja, dodatna dva mjeseca aktivirat ćete lako sami. Aktivacijski ključ je na naljepnicama u kutiji i na stražnjoj strani uređaja. Očitajte ga i s poruke na TV ekranu koju ćete dobiti nakon 30 dana.

Zato zanemarite obavijest na TV sučelju da kontaktirate Korisničku podršku i napravite ovo:

  • Pripremite aktivacijski ključ.
  • Prebacite na Da Vinci kanal i ostanite na njemu.
  • Pošaljite SMS s aktivacijskim ključem na 818901.
  • Ne mijenjajte kanal i pričekajte da se pojavi slika.

Aktivaciju dodatnog sadržaja pogledajte ovdje, a SMS za aktivaciju možete poslati najkasnije do 31.08.2021.

Ne propustite utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pratite svih šest kanala Arenasporta. Tu su i HBO, Cinemax, DokuTV, Viasat History, Nickelodeon i RTL paytv kanali s najboljim domaćim i stranim telenovelama. Uživajte u serijama, filmovima, dokumentarcima i sadržajima za djecu prevedenima na hrvatski jezik.

Pogledajte popis svih programa (pdf) na dar.

A našu uslugu isplati se imati i nakon isteka 3 mjeseca.

Uz ovaj pouzdan prijamnik uvijek vidite nacionalne i lokalne televizije i druge kanale, među kojima i Da Vinci, Toon Kids, Al Jazeera i Laudato TV. Njih ukupno više od 20.

Poseban poklon

Darujemo vam odlične filmove i serije na HBO i CINEMAX kanalima s titlovima na hrvatskom jeziku. Uživajte u ovom posebnom poklonu 3 mjeseca do mile volje.

Dodatne informacije o DVB-T2 switchu pogledajte ovdje.

Objavljeno 19.11.2020.

Uspješno ste se prijavili na newsletter

Unesite valjanu email adresu.