Novosti

U dokumentarnoj seriji o strasti, odanosti, junaštvu i bratstvu, d'Artagnan i mušketiri ustrajno se bore kako bi održavali red i zaštitili kralja i kraljicu nadmudrujući spletkara iz sjene kardinala Richelieua koji nemilosrdno teži ostvarenju svoje vizije suvremene Francuske sa svojom plaćenom ubojicom, lijepom, ali tajanstvenom ledi de Winter.

Na ulicama Pariza u 17. stoljeću zakon i red bili su tek ideja u povojima, a ne stvarnost. Mušketiri Athos, Aramis i Porthos bili su mnogo više od običnih kraljevskih tjelohranitelja Luja XIII. Bili su nerazdvojni, odani do smrti i predani borbi za pravdu. Ova vrhunska ekipa izvrsno obučenih vojnika zajedno se borila za čast, hrabrost, ljubav, čak i samo iz užitka. Kad je d'Artagnan došao u Pariz osvetiti očevu smrt, brzo je ostavio dojam na tri mušketira svojom hrabrošću i vještinom te uskoro našao srodne duše u tim neobuzdanim vojnicima. 

Od nedjelje, 6. studenog, u 21h na programu Viasat History upoznajte Mušketire i priču iza njihove priče. Dokumentarna serija 'Mušketiri' dio je Viasat Epica koji donosi potpuno novi doživljaj dramskih serija - bogato rekonstruirane scene, autentični detalji određenog razdoblja, fantastični likovi i nevjerojatne priče koje oživljuju prošlost. 

Uspješno si se prijavio/la na newsletter

Unesi valjanu email adresu.