Novosti

U ponudi buketa Film i djeca od četvrtka, 21. rujna, od 20 sati potraži novi, 24-satni filmski kanal Movie Generation. Movie Generation stvoren je za sve generacije filmoljubaca i trenutno je dostupan ekskluzivno na evotv-u. Na tebe čekaju komedije i akcijski filmovi, trileri, drama i serije! 

Iz bogate ponude filmova izdvajamo akcijsku komediju 'Malativa' redatelja Luca Bessona s Robert de Nirom i Michelle Pfeiffer u glavnim ulogama koja priča o bivšem mafijaškom šefu koji, nakon svjedočenja protiv zločinačke organizacije, u okviru programa zaštite svjedoka zajedno sa svojom obitelji biva premješten u uspavani francuski gradić. 'Vožnja' s Ryan Goslingom prozor je u uzbudljivi svijet vrhunskog vozača, hollywoodskog kaskadera i usamljenika po prirodi koji dodatno zarađuje kao vozač za bijeg, odrađujući prljave poslove za kriminalno podzemlje. 'Imaginarij Dr. Parnassusa' legendarnog Terry Gillama posljednja je uloga Heatha Ledgera koja će gledatelje odvesti na nezaboravnu pustolovinu. Najurnebesniju i najbezobrazniju komediju godine donosi ekipa glumačkih zvijezda; Emma Stone, Gerard Butler, Halle Berry, Uma Thurman i Richard Gere u 'Film 43: Prosto, da ne povjeruješ'

Movie Generation nalazi se na poziciji 207 tvog daljinskog upravljača i zamijenit će mjesto kanala CBS Drama koji se povlači s našeg tržišta. 

Uspješno si se prijavio/la na newsletter

Unesi valjanu email adresu.