Novosti

Od 20. listopada na poziciji 102 gledaj LaudatoTV, jedinu obiteljsku televiziju u Hrvatskoj koja donosi sadržaj za sve – mlade, roditelje, djecu, bake i djedove. Sloganom 'Dobro mijenja sve' Laudato TV izriče svoju misiju; u medijski prostor unijeti što više istine, ljepote i dobrote.

LaudatoTV svakodnevno nudi široku lepezu informacija s posebnim naglaskom na obitelj. Uz vijesti i prijenose uživo iz Vatikana, jedini u Hrvatskoj donosi vijesti iz Svete Zemlje. Laudato televizija dio je Grupe Laudato koja je osnivač istoimene galerije, web portala laudato.hr i obiteljske televizije, a izrasla je iz udruge 'Ime dobrote'.

Laudato je zaslužan i za afirmaciju duhovne glazbe kao nakladnik i kao organizator mnogih festivala i koncerata od kojih se  posebno ističe '(Pro)gledaj srcem'. Laudato obiteljska televizija prva je televizija u Hrvatskoj prožeta kršćanskim i domoljubnim vrijednostima. Reklamama ne prekida sadržaj, poštujući time vrijeme gledatelja i cjelovitost sadržaja. Važnost hrvatske riječi i kulture ističu se u sadržajima domaće produkcije.  Donosi i najbolje od svjetske televizijske i filmske produkcije, a izborom sadržaja ističe se među kanalima u regiji.

LaudatoTV mogu gledati svi korisnici evotv buketa i korisnici evotv uređaja s aktiviranim evotv Program Plus. Da bi kanal bio vidljiv, potrebno je ponovno pokrenuti pretragu programa.

Uspješno si se prijavio/la na newsletter

Unesi valjanu email adresu.