Novosti

Povodom 7. godišnjice prikazivanja, Klasik TV gledateljima donosi Vikend smijeha. Tijekom rođendanskog vikenda od 27. do 29. 10, s početkom u 20.05 sati bit će prikazane neke od najpopularnijih domaćih komedija, njih ukupno devet. 

Na sam rođendan, u petak 27.10. u 20 h na rasporedu je komedija Dalibora Matanića "Blagajnica hoće ići na more“, u 21:35 h slijedi crna komedija „Dnevnik Mašinovođe“ u kojoj je sjajnu ulogu ostvario Lazar Ristovski, a film je osvojio više nagrada, te u 23 h „Žikina ženidba“ posljednji, deseti, nastavak nekoć popularne serije filmova „Lude godine“ s Dragomirom Bojanićem Gidrom u glavnoj ulozi.

U subotu, 28.10. je u 20.05 h na rasporedu premijera komedije Snježane Tribuson „Tri muškarca Melite Žganjer“. Romantična komedija iz 1998. u kojoj glavne uloge tumače Mirjana Rogina i Goran Navojec u vrijeme premijere popraćena je sjajnim kritikama i vrlo dobrim odzivom publike. Kultna komedija Slobodana Šijana „Maratonci trče počasni krug“ na programu je istoga dana u 21.55 h, a slijedi humorna drama Kreše Golika „Imam dvije mame i dva tate“ s Mijom Oremović, Reljom Bašićem i Fabijanom Šovagovićem u 23.30  h.

U nedjelju, 29.10. prikazuje se popularna komedija Vinka Brešana „Kako je počeo rat na mom otoku“ u 20.05 h, dok u 21.45 h slijedi još jedan kultni Šijanov film, „Ko to tamo peva“. Vikend smijeha završit će projekcijom mješavine krimića i komedije, „Mala noćna muzika“, u 23.10 h s Goranom Kičićem i Vukom Kostićem.

U sklopu obilježavanja 7. rođendana Klasik TV-a, dan uoči rođendana, u četvrtak 26.10. u 21.25 h premijerno će se prikazati nagrađivana drama Emira Kusturice „Otac na službenom putu“. Nostalgična drama, isprepletena sjajnim humorom i melankolijom, slovi za najbolji Kusturičin film, a dojmu dodatno doprinose odlični Miki Manojlović i Mirjana Karanović u glavnim ulogama. 

Na Facebook stranici Klasik TV-a od petka 27.10. potražite detalje jer kreće 7 nagradnih tjedana za 7. godina Klasik TV-a u sklopu kojih možete osvojiti vrijedne nagrade. Požuri, računala, mobiteli i TV uređaji čekaju na tebe.

Uspješno si se prijavio/la na newsletter

Unesi valjanu email adresu.