Novosti

Najbolji filmovi i serije bilo kad i bilo gdje uz HBO GO. Premium buket HBO i Cinemax od 17. srpnja obogatili smo za HBO GO, uslugu videa na zahtjev uz koju pratiš omiljen HBO sadržaj na računalu, mobitelu i tabletu. 

Uz HBO GO uslugu videa na zahtjev uživaj uz više od 140 serija i 800 filmova, kad god poželiš, na svom laptopu, tabletu, pametnom telefonu ili Smart TV-u. HBO GO ti donosi premijere najnovijih serija poput novog ‘Twin Peaksa’, hit serije Toma Hardya ‘Taboo’, hvaljene serije ‘Sluškinjine priče’, ali i kompletne sezone kultnih serija poput ‘Igra prijestolja’, 'Obitelj Soprano', 'Seks i grad' i mnoge druge, kao i TV premijere najnovijih hollywoodskih blockbustera i hit filmova.

HBO GO također sadrži najbolju ponudu sadržaja za najmlađe članove obitelji - od najnovije animirane produkcije Disneya, Pixara, Foxa i ostalih studija, kao i katalog kultnih Disneyevih naslova.

  • Najnoviji blockbusteri, hit i kultne serije, crtići, dokumentarci i specijali
  • Sadržaj u vrhunskoj HD kvaliteti, s hrvatskim titlovima ili sinkronizirane i bez reklama
  • Gledaj na  četiri različita uređaja, od toga na dva različita uređaja istovremeno (PC, MAC, IOS, Android, Smart TV)
  • Roditeljska zaštita pobrinut će se da najmlađi članovi tvoje obitelji nemaju pristup neprimjerenom sadržaju

Kako do HBO GO usluge? Ako si već pretplaćen na HBO i Cinemax, sve informacije potraži u uputama za registraciju ili na besplatnom broju 0800 0707. Ako nemaš aktivan HBO i Cinemax buket, aktiviraj ga pozivom na 0800 0707 i gledaj HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 na svom televizoru i uberi uslugu HBO GO za računalo, mobitel i laptop za samo 55 kn/mj.

Uspješno si se prijavio/la na newsletter

Unesi valjanu email adresu.