Novosti

Od 31. listopada korisnici evotv usluge će moći uživati u bogatijem sportskom, filmskom i zabavnom sadržaju uz vrhunske sportske kanale Arenasport1 i Arenasport 2, te nove – Fox Crime, Fox Movies i Epic Drama kanale.

HT Produkcija nastavlja s aktivnostima koje korisnicima evotv usluge donose još bolji televizijski sadržaj. Tako će od 31. listopada, u sklopu Sportskog buketa, uz Arenasport 1 i Arenasport 2 kanale korisnici moći pratiti brojne sportske sadržaje poput UEFA Europa lige, HT Prve lige, talijanske i francuske nogometne lige te izravne prijenose utrka Formule 1 – sve komentirano od strane hrvatskih komentatora. Buket Film i Djeca postaje bogatiji za Fox Crime i Fox Movies kanale uz koje će korisnici moći pratiti vrhunski i kvalitetan filmski sadržaj, a u buket Dokumentarci i Vijesti ulazi Epic Drama kanal specijaliziran za serije posvećene povijesnim događajima.

„Evotv je rješenje za sve koji žele jednostavan pristup što raznovrsnijem TV sadržaju te ćemo i u narednom periodu nastaviti s obogaćivanjem programskih paketa i dodatnih usluga koje će evotv učiniti još zanimljivijom uslugom. Osim programskih osvježenja, u tijeku su intenzivne aktivnosti na pripremi što jednostavnijeg prelaska na DVB-T2 signal s HEVC standardom kodiranja, koji će našim korisnicima omogućiti praćenje tv programa uz vrhunsku sliku“, izjavio je Ivan Benc, predsjednik uprave HT Produkcije.

Istodobno, Discovery kanali od 31. listopada neće biti dostupni u evotv programskoj ponudi. HT Produkcija, nažalost, nije uspjela postići dogovor s nakladnikom navedenih kanala oko uvjeta njihove daljnje distribucije putem evotv usluge. No, dio sadržaja Discovery kanala dostupan je na nacionalnim televizijama, a sličan sadržaj emitira se i na drugim evotv kanalima kao što su National Geographic, Nat Geo Wild i Viasat kanali.

Objavljeno 31.10.2019.

Uspješno si se prijavio/la na newsletter

Unesi valjanu email adresu.