Novosti

Od 2. listopada na poziciji 113 na evotv-u gledaj prvi hrvatski dokumentarni kanal DokuTV čiji je kompletan program odabrao Đelo Hadžiselimović.

Đelo Hadžiselimović nije mirovao nakon odlaska u mirovinu te je svoje dokumentarističko televizijsko znanje udružio s hrvatskom kompanijom Discovery film, poznatoj po distribuciji nagrađivanih filmova iz cijelog svijeta i filmskog payTV programa KINOTV. Taj spoj rezultirao je nastankom DOKUTV-a čiji će se program prikazivati 24 sata dnevno. Tematski, program će sadržavati putopise, teme iz kulture, ekologije, znanosti, povijesti, glazbe, ali će se baviti i avanturama, lifestyleom, slavnim osobama i aktualnim događanjima. 

Svake subote i nedjelje u 20 sati gledaj premijere cjelovečernjih dokumentaraca koji pokrivaju širok raspon tema. Već u listopadu će biti prikazana dva filma s modnom tematikom „Rasprostrite moj pepeo u Bergdorfu“ i „Prvi ponedjeljak u svibnju“, nogometni „Barcelona: San o nogometnom savršenstvu“, kulinarski „Noma – najbolji restoran na svijetu“ te politička komedija Michaela Moorea „Gdje je sljedeća invazija“.

DOKUTV dostupan je u programskim buketima Dokumentarci i vijesti i HD.

Uspješno si se prijavio/la na newsletter

Unesi valjanu email adresu.