Novosti

S početkom rujna Cinemax programi osvježili su vizualni identitet, ali i sadržaj koji donose. Cinemax i Cinemax 2: najbolji izbor iz svih žanrova – filmski stručnjaci biraju za filmofile.

Cinemax i Cinemax 2 fanovima i zaljubljenicima u svijet filma nude najbolji izbor iz svih žanrova– od hit filmova i poznatih glumaca, do nagrađivanih i  hvaljenih ostvarenja iz svih dijelova svijeta.

Svaki kanal Cinemax-a nudi vlastitu, karakterističnu liniju programa koji se emitira 24 sata na dan, 7 dana u tjednu bez prekida za reklame. Evotv svim korisnicima 10. i 11. rujna donosi otvoreni vikend - besplatno gledanje kanala 202 i 203. 

Cinemax - mainstream kanal, nudi američke i svjetske naslove, Cinemax originalne serije i nove američke serije, kao i dinamične drame i komedije, s fokusom na akcijski, avanturistički, krimi, horor, fantastični i znanstveno-fantastični sadržaj.

Svaki dan u tjednu posvećen je određenom tipu sadržaja. Nedjeljom su na rasporedu glavne filmske premijere. Subota donosi Cinemax originalnu produkciju i nove serije. Petak je posvećen selekciji kultnih ostvarenja i horor filmova dok se srijeda fokusira na drame i trilere.

Cinemax 2 - umjetnički kanal, nudi velik izbor odličnih filmova europskih i svjetskih nezavisnih studija. Među njima su dobitnici nagrada, festivalski favoriti, filmovi priznati od strane kritike i kultne serije iz svih krajeva svijeta. Dirljive i inspirativne drame i romantični filmovi elaboriranih detalja, fokusirani na ljudske priče, likove i odnose.

Svaki dan u tjednu posvećen je određenom tipu sadržaja. Subote donose glavnu premijeru tjedna. Nedjelje su posvećene internacionalnim filmovima i svjetskoj kinematografiji. Ponedjeljkom su na rasporedu kultni filmovi i klasici današnjice. Četvrtak je posvećen nagrađivanim serijama.

www.cinemax.hr

Uspješno ste se prijavili na newsletter

Unesite valjanu email adresu.