Želim premium buket
HBO i Cinemax!

Gledaj najbolje filmove i serije bilo kad i bilo gdje

Gledaj na 5 uređaja

PC
MAC, IOS
Android
Smart TV

Gledaj sve sezone i sve epizode.
HBO GO ti donosi sve sezone hit serija i najbolji odabir žanrova. Uživaj uz više od 5000 sati hit serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtića s prijevodom. Gledaj kad poželiš na svom omiljenom uređaju.

Više od 5000 sati hit serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtića s prijevodom.

Sadržaj u vrhunskoj HD kvaliteti, s hrvatskim titlovima ili sinkroniziran i bez reklama.

Streamaj istovremeno na 2 ekrana. Gledaj na 5 uređaja.

Roditeljska zaštita pobrinut će se da najmlađi članovi vaše obitelji nemaju pristup neprimjerenom sadržaju.

HBO GO evotv

Aktiviraj HBO i Cinemax buket, registriraj se na hbogo.hr i gledaj HBO GO 24 sata dnevno, 7 dana tjedno - bilo kad i bilo gdje.

Buket HBO i Cinemax aktivirajte za samo 55 kn/mj. pozivom na broj 0800 0707.

Gledaj HBO GO u tri jednostavna koraka

1

Aktiviraj premium buket HBO i Cinemax pozivom na 0800 0707

2

Registriraj se na www.hbogo.hr

3

Pokreni HBO GO i uživaj u sadržaju

Najčešća pitanja

 • 1. Što je HBO GO?

  HBO GO je internetska usluga videa nazahtjev koja ti omogućava gledanje hit filmova, serija i ekskluzivnog sadržaja na tvom računalu, tabletu, smart telefonu ili novim modelima Smart TV-a. Zbog konzumacije podatkovnog prometa prilikom gledanja video sadržaja na internetu, obavezno provjeri kod svog davatelja internet usluga imaš li uključen neograničen promet i možeš li provjeriti količinu prometa koju ti gledanje video sadržaja generira.

 • 2. Što je potrebno za korištenje usluga HBO GO?

  Usluga je dostupna svim korisnicima evotv-a koji imaju pristup internetu te su korisnici HBO i Cinemax buketa. Možeš autorizirati do 4 uređaja s uslugom HBO GO (računalo, smart telefon, tablet, Smart TV) na jednom HBO GO računu

 • 3. Mogu li imati HBO GO bez pretplate na HBO buket?

  Ne, da bi imao/la HBO GO uslugu potrebno je ugovoriti i HBO buket, a ukoliko si korisnik evobon ponude, HBO GO je uključen uz evobon s HBO uslugom. HBO GO je uključen svim korisnicima HBO buketa i ne plaća se dodatno.

 • 4. Kako se registrirati na HBO GO?

  Svaki postojeći korisnik HBO buketa na stranici www.hbogo.hr upisuje u polje Aktivacijska šifra „šifru pretplatnika“ koja je vidljiva na računu ili „šifru za vanjske sustave“ koju je dobio na Zahtjevu za pretplatnički odnos ili na Obavijesti o prihvatu usluge. Ako si korisnik evobon usluge, svoju aktivacijsku šifru možeš potražiti ukoliko se registriraš na moj.evotv.hr ili ako ne znaš ili nisi siguran/na koje podatke trebaš unijeti, molimo kontaktiraj Službu za korisnike na broj telefona 0800 0707.

 • 5. Koraci za registraciju na HBO GO.hr aplikaciju:

  1. Na računalu ili mobilnom uređaju posjeti stranicu www.hbogo.hr
  2. Klikni na gumb "Prijava" u gornjem desnom kutu
  3. Da bi mogao/la koristiti HBO GO sljedeći korak je da se registriraš klikom na gumb "Registracija"

  4. Odaberi operatora "evotv" iz liste operatora koja ti je ponuđena
  5.Nakon toga upiši svoju šifru pretplatnika ili šifru za vanjske sustave u polje "Aktivacijska šifra" te potom klikni "Dalje"
  6.Upiši svoju e-mail adresu i lozinku kojom ćeš se prijavljivati na HBO GO aplikaciju te upiši i ostale tražene podatke

  Napomena:

  Ako prilikom registracije na HBO GO dođeš na provjeru kompatibilnosti, slijedi upute i po potrebi instaliraj Silverlight dodatak za internet preglednik (www.silverlight.net) radi omogućavanja pristupa usluzi. U slučaju eventualnih poteškoća pri registraciji nazovi Službu za korisnike na broj telefona 0800 0707.

 • 6. Koji se Internet preglednik koristi za instalaciju HBO GO aplikacije na računalu?
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Opera
  • Apple Safari
 • 7. Ne mogu se prijaviti ni registrirati na HBO GO aplikaciju s računala, što trebam napraviti?

  Molimo da pokušaš koristiti drugi Internet preglednik; Mozilla Firefox 3.0 (ili noviji) ili Google Chrome 12.0 (ili noviji).

 • 8. Što ako sam zaboravio/la svoje korisničko ime i/ili lozinku?

  Ako si zaboravio/la svoju lozinku ili korisničko ime klikni na "Prijava" te zatim odaberi svog operatora i u nastavku slijedi upute za vraćanje lozinke. HBO GO nema pristup podacima tvojeg korisničkog računa, pa te molimo da u slučaju zaboravljenog korisničkog imena i/ili lozinke se obratiš izravno Službi za korisnike na broj telefona 0800 0707.

 • 9. Može li se gledati HBO GO sadržaj na više uređaja istovremeno?

  Da, može se istovremeno gledati HBO GO sadržaj na dva različita uređaja.

 • 10. Kako se može autorizirati novi uređaj?

  Kada želiš koristiti HBO GO na novom uređaju (tabletu/računalu) moraš se prijaviti na HBO GO s tog uređaja kako bi ga autorizirao/la. Ukoliko si dosegnuo limit broja uređaja na svom korisničkom računu (max 4 uređaja) prvo trebaš izbrisati autorizaciju jednom od postojećih uređaja. Tijekom jednog mjeseca možeš napraviti najviše 5 promjena uređaja (5 autorizacija).

 • 11. Kako izbrisati autorizaciju na jednom od uređaja?

  Unutar HBO GO aplikacije izaberi opciju "Upravljanje uređajima" te tamo možeš uređaje deautorizirati, preimenovati ili dodavati.

 • 12. Koga mogu kontaktirati ukoliko usluga ne radi ili se javljaju poteškoće?

  U slučaju bilo kakvih poteškoća molimo te da kontaktiraš Službu za korisnike na broj 0800 0707 koji će pokušati riješiti problem u najkraćem mogućem roku.

 • 13. Kako preuzeti HBO GO aplikaciju na mobilnom uređaju?

  Da bi koristio/la HBO GO na mobilnim uređajima sa Android i IOS platformama, trebaš preuzeti HBO GO aplikaciju na App Store ili Google play Marketu te slijediti upute za preuzimanje aplikacije. Nakon što se prvi put prijaviš na HBO GO sa uređajima koji imaju Android ili IOS platformu, oni će automatski postati autorizirani za uslugu HBO GO.

  *Na mobitelima, tabletima i televizorima HBO GO, dakle, funkcionira pomoću istoimene (besplatne) aplikacije, a na računalima se pokreće jednostavnim otvaranjem internetskog preglednika i odlaskom na stranicu www.hbogo.hr.

  HBO GO aplikaciju za tvoj Smartphone ili Tablet uređaj možeš preuzeti na:

   

 • 14. Imam Android pametni telefon i poteškoće prilikom prijave na HBO GO, što dalje?

  Neki operatori ne podržavaju prijavu na HBO GO aplikaciju na pametnim telefonima koji imaju Android 2.1. Molimo te da provjeriš verziju Android OS-a na tvojem pametnom telefonu i/ili izvršiš nadogradnju na verziju 2.2. ili noviju.

 • 15. Kako koristiti i autorizirati HBO GO na Smart tv uređaju?

  Da bi koristio/la HBO GO aplikaciju na svom Smart TV uređaju prvo trebaš preuzeti HBO GO aplikaciju s trgovine aplikacija, nakon preuzimanja, aplikaciju trebaš pokrenuti i zatim unijeti TV PIN broj.

 • 16. Gdje mogu pronaći svoj TV PIN broj?

  TV PIN broj možeš pronaći u postavkama svog profila na HBO GO aplikaciji na računalu, smart telefonu ili tabletu. Nakon uspješne prijave sa TV PIN-om moći ćeš pristupiti svim HBO GO sadržajima na tvom televizoru.

 • 17. Na kojim Smart tv uređajima je podržana HBO GO aplikacija?

  HBO GO aplikacija je trenutno dostupna samo na LG i Samsung Smart tv uređajima.

 • 18. Koristim evobon uslugu kako mogu gledati HBO GO?

  HBO GO dodatni sadržaj moguće je gledati jedino uz kupljene bonove s uključenim HBO i Cinemax kanalima.

  Nakon što si kupio/la evobon, registriraj se na webshop moj.evotv.hr i u "Moji podaci" potraži "kod za vanjske sustave". Prati korake za registraciju na HBO GO iz 5. pitanja. Pristup dodatnom sadržaju HBO GO-a bit će moguć jedino za vrijeme trajanja usluge evobona.