Novosti

14.11.

evo tv - televizija Hrvatske pošte

evo tv - televizija Hrvatske pošte

Jedinstvenu uslugu digitalne televizije u Hrvatskoj donosi vam Hrvatska pošta!

Još od davnine pošta je bila temelj komunikacije, a to ostaje i danas. Stilizirani rog na žutoj podlozi jasan je i prepoznatljiv simbol u cijeloj Hrvatskoj – simbol Hrvatske pošte, a sada smo tom simbolu pridodali i evotv logo - simbol evolucije digitalne televizije.

Misija Hrvatske pošte jest da svojom blizinom i pristupačnošću bude prepoznata kao vrhunska uslužna tvrtka koja prati i razvija visokokvalitetne usluge za sadašnje i buduće potrebe svojih korisnika. Svaka poslovno proaktivna tvrtka, pa tako i Hrvatska pošta, otkriva načine kako najsuvremenijim tehnologijama povećati opseg i kvalitetu svojih usluga te je tako za tržište pripremila tehnološki naprednu uslugu digitalne televizije koja se temelji na sustavu emitiranja zemaljske digitalne televizije.

Digitalna televizija Hrvatske pošte nova je i jedinstvena usluga na tržištu – pružajući korisnicima diljem Hrvatske mogućnost gledanja najkvalitetnijih televizijskih programa putem digitalnog TV signala. Usluga je transparentna, korisnik plaća samo ono što je ugovorio, nema ugovornu obvezu ili dodatne troškove, a sama instalacija uređaja, koji ostaje korisniku u trajnom vlasništvu, je jednostavna i brza.

Ovaj projekt jedan je od koraka kojima Hrvatska pošta ostvaruje svoju misiju. Na suvremen način, koristeći modernu tehnologiju ispunjavamo svoj zadatak, a to je da smo temelj komunikacije među ljudima i da, u pisanom, ali i digitalnom obliku informacije činimo dostupnima svim građanima Hrvatske. 

hrvatska.posta.hr; www.posta.hr

BEZ ugovorne obveze

Evotv nema ugovorne obveze, skrivenih troškova ili računa na kojima ne možete razabrati koliko vas točno stoji vaša televizija. Usto, svaki mjesec možete sami odrediti trošak svoje televizije.

Saznaj više

Dostupna i jednostavna

Bez obzira na adresu, internet ili fiksni telefon, bez troškova instalacije, bušenja zidova ili razvođenja žica, evotv je dostupan i jednostavan od ugovaranja do korištenja.

Saznaj više

Hrvatska pošta Nivas.hr