Novosti

14.11.

evo tv - televizija Hrvatske pošte

evo tv - televizija Hrvatske pošte

Jedinstvenu uslugu digitalne televizije u Hrvatskoj donosi vam Hrvatska pošta!

Još od davnine pošta je bila temelj komunikacije, a to ostaje i danas. Stilizirani rog na žutoj podlozi jasan je i prepoznatljiv simbol u cijeloj Hrvatskoj - simbol Hrvatske pošte, a sada smo tom simbolu pridodali i evotv logo - simbol evolucije digitalne televizije.

Misija Hrvatske pošte jest da svojom blizinom i pristupačnošću bude prepoznata kao vrhunska uslužna tvrtka koja prati i razvija visokokvalitetne usluge za sadašnje i buduće potrebe svojih korisnika. Svaka poslovno proaktivna tvrtka, pa tako i Hrvatska pošta, otkriva načine kako najsuvremenijim tehnologijama povećati opseg i kvalitetu svojih usluga te je tako za tržište pripremila tehnološki naprednu uslugu digitalne televizije koja se temelji na sustavu emitiranja zemaljske digitalne televizije.

Digitalna televizija Hrvatske pošte nova je i jedinstvena usluga na tržištu - pružajući korisnicima diljem Hrvatske mogućnost gledanja najkvalitetnijih televizijskih programa putem digitalnog TV signala. Usluga je transparentna, korisnik plaća samo ono što je ugovorio, nema ugovornu obvezu ili dodatne troškove, a sama instalacija uređaja, koji ostaje korisniku u trajnom vlasništvu, je jednostavna i brza.

Ovaj projekt jedan je od koraka kojima Hrvatska pošta ostvaruje svoju misiju. Na suvremen način, koristeći modernu tehnologiju ispunjavamo svoj zadatak, a to je da smo temelj komunikacije među ljudima i da, u pisanom, ali i digitalnom obliku informacije činimo dostupnima svim građanima Hrvatske.

hrvatska.posta.hr; www.posta.hr

Fleksibilna

Standardna evotv ponuda Moja 3 buketa uz kupnju ili najam uređaja nema ugovorne obveze, skrivenih troškova ili računa na kojima ne možete razabrati koliko vas točno stoji vaša televizija.

Saznaj više

Dostupna i jednostavna

Bez obzira na adresu, internet ili fiksni telefon, bez troškova instalacije, bušenja zidova ili razvođenja žica, evotv je dostupan i jednostavan od ugovaranja do korištenja.

Saznaj više

Hrvatska pošta Nivas.hr